Access Keys:

 
 
St John the Baptist’s College, Portadown

School Day

 
   


School Day Schedule 2017-18

Tuesday and Friday

(2 X 60 min +4 X 50 min periods) 8.50am  -9.00 am: Assembly

9.00am- 10.00am: Period 1 (50 mins) 10.00am- 10.50am: Period 2 (60 mins)

10.50am- 11.05am: Break-time (15 minutes) 11.05am- 11.55am: Period 3 (50 mins)

11.55am -12.45pm: Period 4 (50 mins)

12.45pm- 1.20pm: Lunch-time (35 minutes) Years 8 and LSC in Cafeteria {12.45pm-1.05pm) Year 9 + 10 in Cafeteria (1.05pm-1 .20pm)

 

1.20pm- 2.10pm: Period 5 (50 mins)

2.10pm- 3.10pm: Period 6 (60 mins)

3.10pm-3.20pm PM Registration (Form Teacher) 3.20pm-4.00pm: After-school  Activities

 

Monday, Wednesday and Thursday

(3 X 60 min+ 3 X 50 min periods)

8.50am- 10.00am: Period 1 (60 mins)

10.00am- 10.50am: Period 2 (60 mins)

10.50am- 11.05am: Break-time (15 minutes) 11.05am- 11.55am: Period 3 (50 mins)

11.55am -12.45pm: Period 4 (50 mins)

12.45pm- 1.20pm: Lunch-time (35 minutes) Years 8 and LSC in Cafeteria {12.45pm-1.05pm) Year 9 + 10 in Cafeteria {1.05pm-1.20pm)

 

1.20pm- 2.10pm : Period 5 (50 mins)

2.10 pm- 3.10pm: Period 6 (60 mins)

3.10pm-3.20pm PM Registration (Form Teacher) 3.20pm-4.00pm: After-school Activities